top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverSven Boonen

DronePort opent officieel de deuren

Bijgewerkt op: 30 jan. 2019

We have lift-off! In aanwezigheid van burgemeester Veerle Heeren en Federaal Minister van Mobiliteit François Bellot opende DronePort op vrijdag 21 december officieel de deuren. Volgend jaar gaan tientallen bedrijven en honderden werknemers aan de slag in de oude militaire basis.

DronePort functioneert als test- en incubatorsite binnen de innovatieve droneindustrie, Daarnaast belooft de campus ook een heus business center te worden. Diverse sectoren komen er samen en overlappen binnen het uniek ecosysteem.

"Zowel de grote spelers, de kmo's als de starters zullen terecht kunnen op de campus", vertelt CEO Mark Vanlook aan EUKA. "Het wordt een creatief kruispunt waar uitvinders, piloten, business developers, opleidingsverstrekkers en soft- en hardwarespelers kunnen samenspelen in één grote zandbak, maar dan hyperprofessioneel."

"Je kan je al inbeelden welke kruisbestuivingen er daar tot stand zullen komen", gaat Mark verder. "De verwachtingen staan terecht hooggespannen en we gaan met deze locatie een impact maken op Europees niveau."


Voor zo'n ambitieus project was er dan ook een ijzersterke huisstijl nodig. (zoz) gaf mee vorm aan het DNA van de dronepionier en ontwierp het logo, verzorgde divers drukwerk en staat DronePort bij met communicatieadvies.


37 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page